Evenementen per dag

Maandag 3 april

Een netwerklunch voor de sponsoren van het FilmFestival. Er wordt alvast een klein voorproefje van het festival gegeven aan iedereen die een bijdrage levert aan het FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen. 

Dinsdag 4 april

Openingsfeest
Openingsfeest FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen
De feestelijke opening van de vijfde editie FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen.
We vertonen deze avond de prachtige Vlaamse film; Sprakeloos. Hoofdrolspeelster Viviane de Muynck en schrijver Tom Lanoye zijn deze avond ook aanwezig.  

Woensdag 5 april

Seniorenmiddag
Een gezellige middag voor de ‘ouderen’ onder ons. We bieden een prachtige film aan met naderhand voldoende gelegenheid om samen na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. 

 

Ladies Night
Speciaal voor de dames. Een avondje uit met je vriendinnen, je zus, je moeder of je collega’s. Een LadiesNight zou geen LadiesNight zijn zonder bubbels, leuke stands met mode, beauty en gadgets, een heerlijke film en een goed gevulde goodiebag. Als klap op de vuurpijl verloten wij ook onder de aanwezige dames een fantastische prijs! 

Donderdag 6 april

Ondernemersdag
Op donderdag staat het bedrijfsleven centraal. Een dag vol ontmoetingen, netwerken en arrangementen voor ondernemers. SpeedMeets tussen werkgevers en werkzoekenden én natuurlijk ook toepasselijke films. Bent u ondernemer? Zet deze dag dan alvast in uw agenda!


Vrijdagavond 7 april

Voetbalquiz Zeeuws-Vlaanderen
Test je voetbalkennis tijdens deze tweede editie van de Voetbalquiz Zeeuws-Vlaanderen.
vorig jaar was de quiz een daverend succes. Dus wacht niet te lang met aanmelden voor deze avond vol voetbal! Meer informatie en aanmelden kan nu al via deze link. Het aantal kaarten is beperkt en vol = vol.

Zaterdag 8 april

Kindermiddag
‘Hoi kinderen’….. Op deze middag zijn jullie de VIP’s van het festival; over de rode loper naar de filmzaal waar een leuke film vertoond wordt. Jullie worden welkom geheten door onze presenator én jullie maken ook nog kans op een toffe prijs. Na afloop van de film verzorgen we voor jullie ook nog een leuke show. Wat dat wordt, houden we nog even geheim. De kindermiddag wordt mede mogelijk gemaakt door Wendy's Dance & Defence.

Ate de Jong
In de avond voor het slotfeest komt de in Aardenburg geboren filmregisseur, scenarioschrijver en filmproducent Ate de Jong naar FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen. Hij geeft deze avond een introductie van zijn film ‘Love is thicker than Water’. 

Slotavond
Deze avond wordt een feestje! Allereerst naar de film (Beauty and The Beast, Going in Style of Chips) en daarna een goed feestje! Trommel alvast wat vrienden op. Dat wil je niet missen. Wij zorgen ervoor dat je een fantastische avond uit beleeft! De slotavond wordt mede mogelijk gemaakt door Wendy's Dance & Defence


Zondag 9 april

Tegenstroom op reis
In samenwerking met internationaal Filmfestival Tegenstroom, festival voor de kwetsbare korte film, presenteren we Tegenstroom op reis. 

Op zondag vertonen we verschillende korte films, onderverdeeld in drie blokken.