Ondernemersdag

Begin april viert een groot Zeeuws evenement zijn vijfjarig jubileum: het FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen. Dit festival voor jong en oud in CineCity te Terneuzen heeft een zeer veelzijdig programma. Ook aan u als ondernemer is gedacht. Op donderdag 6 april is het dé Ondernemersdag!
Donderdag 6 april staat namelijk ik het teken van Netwerken & Ondernemerschap.Deze dag kent diverse programmaonderdelen.

13.30 – 17.00 uur:

SpeedMeet tussen werkgevers en werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, een initiatief van Aan de Slag in Zeeland. Inclusief film ‘De bal is rond’.

17.00 – 19.00 uur:

Ondernemersborrel Ondernemend Terneuzen

Altijd gezellig; zakelijk en toch informeel.

19.00 – 22.00 uur:

Bedrijfsarrangement CTV Zeeland & het Zeeuws-Vlaamsch Advertentieblad voor genodigden. Inclusief de film ‘Their Finest’.

SpeedMeet georganiseerd door Aan de Slag in Zeeland: 13.30 – 17.00 uur

Samen met het FilmFestival biedt Aan de slag in Zeeland u op 6 april werkgevers en werkzoekenden graag een interessante en inspirerende middag aan. We starten met een inspirerende film over werken met een arbeidsbeperking. Vervolgens maakt u tijdens een SpeedMeet kort kennis met een aantal gemotiveerde werkzoekenden, die door Aan de slag in Zeeland zijn uitgenodigd. Het is voor deze groep mensen een opsteker om een eerste indruk te kunnen krijgen van het bedrijfsleven. Mensen met een arbeidsbeperking en anderen met een afstand tot de arbeidsmarkt verdienen namelijk een volwaardige plaats in onze samenleving. Ondernemers kunnen meewerken! Er verlaten deze
middag waarschijnlijk geen werkzoekenden met een concrete baan het FilmFestival, maar een gesprek is voor hen al heel waardevol. Meer informatie of opgeven voor deelname: Nathalie.Pieters@uwv.nl .

Ondernemend Terneuzen: 17.00 – 19.00 uur

Onderdeel van de Ondernemersdag op donderdag 6 april is de netwerkborrel van Ondernemend Terneuzen tussen 17.00 – 19.00 uur. Deze maandelijkse happening vindt dit keer plaats tijdens de vijfde editie van FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen in het paviljoen bij CineCity Terneuzen. Interesse? Kom gerust langs. Aanmelden is niet nodig en deelname is kosteloos. 

Hapjes worden u aangeboden door FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen en Ondernemend Terneuzen. Drankjes en/of een kleine maaltijd zijn voor eigen rekening.

De muzikale omlijsting tijdens deze netwerkborrel wordt verzorgd door de akoestische folk/rock-band Woodworks.

Komt u ook naar de Ondernemersborrel? Laat het ons weten via ons FACEBOOKEVENEMENT