Seniorenmiddag

Een gezellige middag voor de ‘ouderen’ onder ons op woensdagmiddag 5 april. We bieden een prachtig filmaanbod met vooraf en nadien voldoende gelegenheid om samen te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De gasten worden vanaf 13.00 uur ontvangen met een gratis kopje thee of koffie. U

Een ticket voor de seniorenmiddag kost €8,50, dit is inclusief koffie/thee, film en optreden AMBRAS. 

Er worden deze middag drie films vertoond:

Their Finest

Tegen de achtergrond van Londen in de Tweede Wereldoorlog ontvouwt Their Finest zich als een romantisch en komisch drama over een groep filmmakers die worstelt om een inspirerende film te maken om de nationale moraal op te vijzelen.

 

 Denial

Het rechtbankdrama Denial is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de meest spraakmakende processen uit de Britse geschiedenis.

 

 

Lion

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal, vertelt Lion het verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley. Als 5-jarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie.

 

Na de film start om 16:00 in de festivaltent de band Ambras.

De mannen van Ambras: Piet Scheerders, Jos Neve, Hans en Rob van Bellen, trekken ondertussen al 35 jaar door het Zeeuwse Land. Gewapend met gitaar, viool en accordeon brengen ze op hun eigen wijze, en met verhalen in sappig dialect, liederen van en over de streek. Het belooft een gezellige middag te worden!
 

"Liederen van en over de streek"