Slotavond: Movie Dance Party

Bij een vijf-jarig jubileum hoort natuurlijk een feestelijke en stijlvolle Slotavond. Vier na de film samen met vrienden, familie of collega’s een geweldig feest.

Dansen op de disco- en moviebeats van onze DJ, een spetterend optreden van ‘Tina Turner’ en een spectaculaire dansact.
Natuurlijk extra leuk als je ‘in stijl’ komt, verkleed als echte filmster; van Smurf tot Batman of van Marilyn Monroe tot Rocky. Alles mag: van subtiel tot hélemaal over-the-top!

Toegang is inclusief film, feest, een consumptie en diverse hapjes. Een kaartje voor de slotavond kost €12,50.  Dus; Koop jij een kaartje voor de film? Dan kan je ook naar het feest!

Het slotfeest wordt mede mogelijk gemaakt door Wendy’s Dance & Defence.

We vertonen drie verschillende films op de slotavond: 

Beauty and the Beast

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is. 

Going in Style

Oscar®winnaars Morgan Freeman (Million Dollar Baby), Michael Caine (The Cider House Rules, Hannah and Her Sisters) en Alan Arkin (Little Miss Sunshine) zijn de oude vrienden Willie, Joe en Al. Wanneer hun pensioenfonds door een crisis de kraan dichtdraait besluiten ze voor het eerst van het rechte pad af te stappen. Wanhopig om hun rekeningen te betalen en voor hun geliefden te kunnen zorgen, riskeren de drie mannen alles door te beginnen aan een gedurfde missie om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te beroven.

Chips

Jon Baker (Dax Shepard) en Frank 'Ponch' Poncherello (Michael Peña) zijn lid geworden van de California Highway Patrol (CHP) in Los Angeles, maar beiden met een compleet andere motivatie. Baker is een beschadigde, professionele motorrijder die zijn leven en huwelijk weer op de rails probeert te krijgen. Poncherello is een arrogante undercover FBI-agent die een overval onderzoekt waarbij miljoenen dollars zijn gestolen waarschijnlijk door iemand binnen de CHP. De onervaren nieuwkomer en de geharde professional worden bij elkaar gezet, maar het botst meer dan dat het klikt, dus een partnerschap starten is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met Baker’s motorvaardigheden gecombineerd met de straatkennis van Poncherello lukt het misschien... als ze elkaar ondertussen niet tot waanzin drijven. Dax Shepard en Micheal Peña spelen in de nieuwe actie-komedie Chips van Warner Bros. Pictures. Shepard regisseert de film en heeft het script geschreven. Het script is gebaseerd op de personages uit de populaire televisieserie uit de jaren ‘70 van bedenker Rick Rosner.