Zeeuws-Vlaanderen, op de grens van land en water

Een ECHTE Zeeuws-Vlaamse film!
ZATERDAG 8 APRIL 11:00 UUR

Deze film van amateurcineast Leen Muller uit Zaamslag gaat over de waterkant van Zeeuws-Vlaanderen (tussen Doel en Knokke) en werd opgenomen in de zomer van 2016. Het is een luchtige film over ons “landje aparte” met mooie beelden, informatie, mensen aan het woord en ook met nu en dan wat humor.
Ook de muziek is voor een groot deel Zeeuws-Vlaams; zo is bijvoorbeeld de titelsong van de mannen van Ambras. Toch wel bijzonder eigenlijk, een amateurfilm met een eigen titelsong.....
De film is gemaakt met een budget van 0 euro; Leen heeft een jaar lang gewerkt aan de film en hij is er best wel trots, dat deze tijdens het Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen op het programma staat. Bovendien is het, zelfs ook voor de mensen die aan de film hebben meegewerkt, de eerste keer dat men de film te zien krijgt. We mogen dus spreken van “een première”
Regie, geluid, opname en montage, alles is door één persoon gedaan; wel hebben tientallen mensen op één of andere manier meegewerkt aan de totstandkoming van de film. Zo is er ook vaak gefilmd vanaf het water.
Leen Muller, lid van Videoclub Zeeuws-Vlaanderen, heeft al enkele films over de streek geproduceerd en ook diverse prijzen gewonnen, waaronder een bronzen medaille op het Nationaal NOVA filmfestival voor de film ”Een leven zonder doel”.
Wat er in de nieuwe film te zien is? Te veel om op te noemen, zo’n 30 verschillende items passeren in 5 kwartier de revue......
Nieuwsgierig geworden naar een stukje promotie voor ons mooie Zeeuws-Vlaanderen? Kom gewoon langs en geniet mee …….

Eent ticket voor de film kost €6,-